Wednesday, January 2, 2013

new year date :)

It almost 2 months aku tak jumpa hubby..So, yesterday.. we made it ;)

***************************

A lots of things happened in our relationship. Tapi we still nak teruskan and we still wanna try. Every problem mesti ada solution dia kan :) Setiap penyakit akan ada ubatnya kecuali mati.

So, here we were. Amanjaya Mall, Sungai Petani, Kedah. Baru ja buka. Ada bau cat lagi :)

First of all, wajib la cari wayang kan. Kat sini wayang dia Golden Screen Cinema. Dengar macam hebat, but no couple seat. And seat dia muat-muat bontot je. Tak bole nak bersila. Cis !



Lepas wayang, kitorang terus pergi lunch. Perut aku sakan ja berkriok masa dalam panggung td. Cis cis ! Nasib baik hubby ja dengar. Kuat gila kot dia bunyi. Kalau orang dengar, kompom sorok muka belakang skrin punya. Tapi dah hubby sorang ja ada sebelah, so tak malu la. Hee :D



Nasi goreng patayya with daging paprik :)


Lepas makan, teman hubby cari kasut. Seriously cakap, baju-baju kat sini semua cantik-cantik. Rambang mata gila ! T_T Peplum, korean fesyen, muslimah fesyen, latest trend semuanya updated. Tapi sayang, no money. Lagi sedih. But still got one :p




Hubby nak kasut ni. Lama dia try. Tapi at the end aku tengok macam panjang gila la plak. Huhu. Terus keluar kedai..



Ok, iphone baru. Bau kedai tak habis lagi. One of the most things that i like bout him, kalau dia nak sesuatu, dia akan dapatkan dengan hasil titik peluh sendiri. Bukan bergantung pada family semata-mata. *Hubby, ni bukan pujian ok :p



Try again and again :)


Last-last keluar kedai with empty hands jugak. Hehe.. For me, kalau nak beli barang, biar lah long lasting, puas hati and berbaloi. Hari tu aku pergi Tesco baru buka dekat Stargate, Alor Star. One towel cost me RM100. Apakah ?? Nasib baik masa aku mengadu dekat kaunter khidmat pelanggan tu, kakak tu cam aku. Sebab masa aku tengah bayar barang kat kaunter pembayaran, dia kalut duk promote kad Tesco. And nasib baik aku buat kad tu dengan dia. Mesti dia ingat aku budak baik and sanggup nak tolong. Keh keh keh.




Lepas beli kasut hubby, aku rambang mata tengok baju aku plak. Huhu. I need money T_T

Pukul 5 petang aku sampai rumah. Hubby hantar sampai depan rumah. Tapi tepi pokok. Bagi lindung rumah sebab takut abah nampak. Hahaha. Comel ;p






2 comments:

Ismieraihan said...

Like seriously ank kat sana ka Fatin?????? Aku pi gak semalammm!!! KAlau tau boleh jumpa....alaa, terkilannya. 6.30 ptg baru balik kot

Fatin Nadiah said...

Haha. Ramai gak eh yg p sana on new year ritu :p tula.. Xckp awai. Huhu. Kalau x dh bole jmp da :'(