Sunday, July 7, 2013

Waffle World, One Utama

 Assalamualaikum


Bila tak bawa dslr, dia jadi macam ni la. Gambar tak bagi kepuasan, lepas tu benci tengok gambar sendiri. Nak upload pun malas. Huhu :(

Tapi tetap ada story nak tulis. Hehe.

************************************

Kelmarin keluar dating dengan Aimi. Minah ni bukan betul sangat. Dia ada kelas hari Sabtu. Dalam kelas pun dia boleh main sms dengan aku, ajak pergi OU. Bila dia habis kelas pukul 3 petang tu, terus kitorang keluar.

Hubby ? Hang out dengan ex-UTM dia kat waterpark Tambun :)

Planning nak keluar hari ni, just nak window shopping plus makan ja. Memula tu ajak pergi Delicious Cafe. Main dish dia tak hebat. Lepas tu pergi Chillis Grill and Bar. Ok, ada arak. Lepas tu pergi Waffle World. Duduk dan order :)



Muka excited gila. Haha.



Aimi's.



Mine. Thousand pancakes.



Mine. Grilled fish with pasta.



Ok, lapar sampai nak bunuh orang. Haha. Pukul 5 petang baru boleh breakfast + lunch + dinner. Gile..



Ni baru nama window shopping. Tumbok kang -_-


Mall tutup, baru reti nak balik. Tapi singgah uptown Damansara kejap. Pusing-pusing sampai pening, lepas tu balik. Ok, lemau. Sampai-sampai rumah pukul 12 tengah malam lebih, solat, terus tidur dengan busuk. Tak mandi dah. Kbai.


1 comment:

applebutterfly gurl said...

korang ni... tak habis2 tidur gitu eh...