Thursday, July 14, 2011

subjek industri bioteknologi



Ini yang aku akan belajar sepanjang 3 tahun. Excited mak ngah, nak oii.

Fakulti aku dekat ja. Boleh jalan kaki pagi-pagi makan angin. Baling pen balik rumah pun boleh sampai. Iye iye je ..


14 comments:

karyadiwara18 said...

tudia...menakutkan...

karyadiwara18 said...

tudia...menakutkan

karyadiwara18 said...

tudia...menakutkan

karyadiwara18 said...

tudia...menakutkan

nur liyana said...

salam. biotech n industri biotech same ke x? :)

nur liyana said...

salam. same ke x industri biotech ngan biotech ??

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

karyadiwara18 : not too much kot :)

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

nur liyana : x sure. sbb biotech industry ni dia more pd keja industry. tp rasanya sm ja kot. sbb biotech mst la akan sentuh bab technology. technology mst la akn berkaitan ngan industry. rasanya la. sori kalau salah :)

zulhilmi abdullah said...

sori terkomen byk plk....btw thanx....mmg nk ambik biosystem

Anbalagan Muthy said...

boleh saya tau berapa yuran short sem untuk short sem course bioindutri ini?

Fatin Nadiah said...

ambalagan : sori lambat :) yuran short sem kat sini, kalau ikut kos sy, dlm 1k lbh. x sampai 2k pun

Alice Smith said...

salam.nak tnya,ape subjek utk kos bioteknoli industri yg awak amek ye?

Alice Smith said...

salam.nak tnye ape subjek utk kos ni ye?
fizik wajib ke?

Fatin Nadiah said...

alice :

sori late. biotech x belajar fizik. dia more pd kimia and biologi.