Monday, January 2, 2012

hai hai 2012

Dah pagi. So, harus la mandi kan ... Haha. Mandi masjid la jawabnya. Untung la masjid banyak yang dah ada shower :p

Hari ni kitorang lepak Times Square ja. Kitorang pergi pukul 10 pagi. Sarapan roti dengan air soya. Soya oh :p


Actually kitorang ambil gambar macam ni sebab nak ulang kenangan lama. Dulu, before ada dslr, kitorang suka snap macam ni pakai fon :) Snap banyak-banyak sampai beteri kong.

Lepas makan, shopping ! :D



Cari-cari baju :) Hubby kata dia suka baju aku pakai time ni. Sebab ada getah kat bawah tu.

Hubby nak buat spek time ni. Mula-mula tu cari frame kat luar, tapi hubby tak nak. Takut cepat rosak. *actually hubby dah beli 2 frame dah -..-




So dia cari frame dekat kedai buat spek terus. 2 in 1. On the spot, hubby terus buat spek.


Silau naik rabun turun. Sebelah lagi, silau dengan rabun sama-sama naik. Serasi bersama - -"

Sementara tunggu spek siap ( dia buat sejam ja ), kitorang turun food court. Hubby cari ais laici. So aku pun minta ais laici jugak. Haha.


Ni second time kitorang date kat food court TS ni. Dulu masa first time lepak, kitorang ada buat video. Tapi sekarang video tu aku dah takda. Virus lepak dalam hardisk aku. So semuanya hilang. Banyak gila gambar, video kitorang hilang. TAPI nasib baik ada copy dia kat hubby. Haha. Kira macam tak hilang jugak la. Kui kui kui.

Lepas menelan ais laici, kitarang pergi ambil spek mata hubby. Then pergi sembahyang. Zohor sambung ke Asar terus. Hihi. Lepas tu pergi mamam pulak. Jam dah pukul 5 petang ni. Dahsyat - -"


Aku makan dalam kuali oh. Anak gadis sopan seantereo -..-


Lepas makan, terus bangun pi tunggu 'ulat'. Nak balik Unisel dah oi :(

Dalam pukul 7.15 petang jugak la aku sampai Unisel. Dah maghrib dah. Huhu.

Tapi before sampai tadi, mau kecut perut jugak la masa kat mini tart kelapa sawit tu. Aku memang suka pakai jalan tu sebab short cut and ada perkampungan melayu. Kira tak seram sangat la. Tapi semalam ada 5 orang foreigner kot kat tengah jalan. Kereta diorang punya cantik block jalan. Dari jauh lagi aku dah break bila lampu kereta aku suluh diorang. Masa tu aku sorang-sorang. Lepas tu aku dah nak patah balik dah. Tapi time tu jugak la ada kereta dekat belakang. Naza Ria kalau tak silap aku. Then ada sorang mamat foreigner ni datang kereta aku cakap, kereta diorang rosak. Tak payah takut la. Kereta aku lepas ja kalau nak lalu. Dia kata dia pun student Unisel. Maybe dia nampak sticker parking aku kot. Then, aku pun lalu la. Fuh. Syukur.

2 comments:

miSs qYa said...

bestnya jalan2 ,,

Baheera Collections said...

syoknye jalan2 kan
jemput datang sini
maxi skirt, palazo pants, inner neck ala maysaa...all under rm40