Sunday, October 30, 2011

mandikan hamster hubby

Ni anak-anak hubby. Semuanya garang nak mampos, kecuali yang hitam tu. Yang tu aku dah jinakkan sikit-sikit. Tu pun still duk nak gigit aku lagi kalau aku kacau dia tidur. Hehe. 22/10/2011 hari tu aku keluar dengan hubby, Shahirah, Anis apa semua. Kitorang ada 'kerja' sikit kat luar. Malam tu jugak aku tumpang tidur kat rumah kakak Shahirah ni. Sumpah nyenyak weyh sebab penat gila. Sampai subuh pun aku kantoi. Astaghfirullahhalazim - -"

Back to story. Lepas aku adopt anak hubby ni, aku pergi pet shop kat Rawang dengan adik aku. Aku beli serbuk kayu RM7.90 dengan pasir mandi perisa epal RM6.90 kat si kecil. Mula-mula tu hubby kata membazir. Sebab diorang ni garang kot. Sangat tak mesra alam. So buat apa nak layan elok-elok ye dak. Tapi, as long as diorang ni dalam belaan kita, kita wajib layan diorang baik-baik. Tak baik aniaya si kecil tau hubby :)

So, memang kerja aku la kan nak kasi 'spa treatment' kejap kat budak-budak ni.





Bukan main jakun lagi diorang bila aku letak diorang dalam tepawe gedabak ni. Mengodek ngodek diorang lari. Bhahaha.




Maybe ni first time kot diorang mandi. Sampai tergolek-golek terkangkang-kangkang dah aku tengok. Sangat takda kemaluan. Haha.

Masa aku mula-mula dapat si kecil ni, macam ni la rupa diorang
.
.






Kesian bebeno. Macam dah takda tuan dah rupa diorang. Bhahaha. Mai la ibu nak cuci ye. Alolo :p

Lepas-lepas cuci guna sabun apa semua, terus aku lap ja rumah diorang ni dengan kain. Lap guna kain dapur plak tu. Hahahaha. Tak sempat dah nak tunggu rumah diorang ni kering sendiri. Bebudak ni kacau sangat. Diorang lastik aku guna kulit kuaci. Erk - -" *tipu !*






See ... Kan dah nyenyak. Lepas ni boleh la diorang doakan aku jadi jutawan cepat-cepat sebab aku dah cuci rumah diorang. Tak payah ucap terima kasih pun takpa. Haha.




Siap ada swimming pool pasir lagi. Mana tahan .. Haha.




Ni yang paling baik. Panjat tangan aku sampai ke bahu. Untung la pakai baju hubby. Biar dia sayang hubby plak pasni. Hubby kan tak reti layan si kecil. Asyik harap tunang dia ni ja :pp


5 comments:

misznanarizal said...

brp lapis sangkar weyh??

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

selapis ja. awat weyh ?

annuar mohammad said...

dh masuk bln 11 kaa??:pp

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

mana ada syg taip bln 11 :p

cuba b tgk blek. hehehe

annuar mohammad said...

wekk:p