Wednesday, May 9, 2012

Dating story mory

Hari rabu lepas ( 18/4/2012 ), lepas Kak Lita balik rumah, esok tu terus aku keluar dating. Dating kat Kedah mana boleh lawan KL. Kalau nak tengok movie, satu cinema boleh takat 5,6 cerita ja. Tu pun banyak yang bosan. Movie sekarang sama banyak yang bosan. Huhu. So kitorang tengok je Battleship untuk kali kedua. Haha. Tiket sorang RM14. Harga standard la kan. Tapi aku tengok kat Kuala Selangor, RM7 ja sorang. Untung tengok kat ulu :p




Pagi tu kitorang keluar awal sebab hubby curi-curi keluar. Dia tak bagitau parents pun. Hehe. Aku plak just cakap dekat mama. Like always :) Keluar pukul 10 pagi lebih. Beli tiket pukul 11.45 tengah hari. Pukul 2 petang lebih tu baru cerita habis, lepas tu terus balik. Tapi sebelum tu singgah pejabat pos. Pos barang Irine Nadia. Aku order VCO gel, tapi dia hantar kat aku detoxifying facial soap. Ish3. Dia busy kot :)






*******************************
24/4/2012 ( Selasa )

Lepas pada ni, hari apa pulak ntah, aku keluar dengan hubby. Kitorang pergi Village Mall, Sungai Petani sebab nak baiki iphone aku rosak. Huhu. Sampai sekarang pun fon tu tak ok lagi :( 

Hari ni punya dating, abah sendiri yang approve-kan. Hehe. Damn happy yo ! :p Abah siap bagi duit belanja woi. Hihik ;D Maybe bagi setengah orang, tak heran lah kan. Takat abah approve pergi date je pun. Tapi bagi aku, benda ni bagi impact besar ouh. Sebab last aku minta kebenaran abah nak keluar date adalah tahun lepas. Tu pun muka abah garang gila. Cuak aku T_T Lepas pada tu, aku terus tak cakap kat abah dah kalau nak keluar dengan hubby.

Bila pergi kedai iphone tu rini, cina tu kata tak boleh siapkan fon tu on the spot. So aku terpaksa tinggalkan fon tu kat situ. Kena la charge RM80 even fon tu tak baik pun. Hmm. 

*******************************

25/4/2012 ( Rabu )

Pagi tu cina kedai fon tu call, so petang tu aku pergi ambil fon tu dengan hubby. Cina tu kata fon tu memang tak boleh buat apa dah. Diorang takda board spare nak tukar board lama. Aku pun tak faham sangat benda alah ni. But i'm learning ok. Nanti dah kerja, dah kawin, semua benda pun nak kena buat sendiri. Tak nak harapkan mama abah lagi dah. Nak bergantung kat hubby plak. Hee :p 

Lepas ambil fon, kitorang pergi tengok Wrath of the Titans :) Hari ni kan rabu, so tiket pun half price la :) 




Ok, jam pertama tu memang tak paham apa dengan cerita ni. Sebab wayang tayang kat depan berlakon kat belakang. Kbai :p



2 comments:

misznanarizal said...

hang ka hat dok berlakon lam panggung wayang????????????????????

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

dak aih. org len la :)