Sunday, January 30, 2011

video yepai

Meet my yepai :) Asal bukan kucing aku pun. Cousin aku yang punya. Tapi dah dia selalu datang rumah aku, so aku buat macam hak sendiri la. Hehe.



video


video


Nakal !!

Sebab tu yang sayang lebih tu. Haha. Tapi dia lari rumah. Kucing bermasalah betul la. Huhu. Cousin aku ambik dia dulu pun dari pasar pagi. Dah sebab dia ni jenis bulu agak kembang, tu yang cousin aku in love tu. Huhu. Tapi masa dia lari tu pun cousin aku tak heran. Sebab kesian jugak la kat kucing ni. Cousin aku duduk rumah flat je. Mana sangat la dia nak bergerak. Nak buang, kesian. Anyway, ni video lama okeh. Tahun 2009 punya. Sekarang dah 2011. Orait.

.

No comments: