Monday, April 11, 2011

terlajak balik

Hari ni, aku nak bawa korang pergi membuang masa lagi.. Huehehe. Lepas mama balik, baru boleh keluar. Fatin, baik jangan merungut. Nasib baik boleh keluar even lambat, dari tak boleh keluar langsung. Kan kan..

Aktiviti membuang masa kali ni, bukan takat buang masa ja, tapi buang minyak jugak. Memang terbaik. Hahak.

Mula-mula aku pergi usha orang-orang dekat food court Tesco sengsorang. Sya lambat sampai sangat.. Huhu. Nasib baik aku jenis penyabar. Haha. Serious ! Aku memang jenis penyabar. Sapa caya ? Haha. Dekat Tesco ni aku beli bahan-bahan nak buat tart blueberry cheese esok. Yeah ! Nak kasi abang makan sampai muntah. Terbaik ah :p

Lepas tu kitorang move on pergi AS Mall. Saja window shopping. Buang masa la katakan. Tapi Sya nak beli kasut. Angela Moda 50 % less oh. Cun plak tu. Yang 70 % pun ada. Rambang mata siot. Tapi aku kan penyabar. Isk isk isk.






Habis kat AS Mall, patah balik pergi Tesco. Memang sangat best buat macam ni. Kami patah balik untuk ambil kereta Sya. Dia memang suka anak tirikan kereta dia. Hahak. Sambil-sambil tu In tunggu WanZ. Rindu dia kata. Wuahaha.

No lah. WanZ nak ambil barang kat In. Tapi kitorang tak statik kat Tesco ja. Sya bawa kitorang pergi rumah dia. Kat rumah Sya, aku layan KUCING ! Terbaik banyak-banyak ribu la :D




Ops ! aksi 20sx. Haha. Kucing + arnab = kunab. Hahahahaha.




Ni adik bongsu Sya. Follower terbaik Sya. Hehe.




Aksi mengorek Cik Nab. Hahaha.








Ni Wanz. Trade mark dia hari ni 'no focus'. Hehe.

Dalam pukul 6.50 petang macam tu, aku balik la. Simpan masa untuk dibuang nanti-nanti plak. Papai.



2 comments: