Thursday, August 4, 2011

awek buli hubby :p

Muka blog dah bertukar.. Ni la hasil kerahan aku dekat hubby. Hehe. Hubby balik-balik dari libry ja tadi, terus aku mintak dia buat baner ni. Terbukti ! Sayang gila dia kat aku kan :) Cakap je, terus buat. Laju betul. Sumpah ! :)




Baju asal yang aku pakai tu warna biru. Lepas rendam photoshop masuk situ, terus jadi warna merah.

Gambar ni aku ambik kat Sunway Pyramid. Snapper dia hubby la. Tak kan pakwe korang plak kan. Aiseh :p




Rumput tempat aku duduk tu memang warna dia cam tu. Malap je. Macam hidup segan mati tak nak. Eceh ! Tetiba masuk tatabahasa peribahasa ke simpulan bahasa ntah. Gasak ah.

Sebab pa aku tukar baner ?

Sebab baner lama aku pakai macam ni ...

Ayu tak ? Tak ayu pun. Tapi hubby nak je ngan aku. Aku pun tak tau kenapa :p Sebab dia tak pandang semua tu la kot. Aku dah la dulu comot. Tapi dia nak jugak dekat aku. Nak jugak tunggu aku dari darjah 2. Terharu tau tak ! Dah tu, aku bukan ada badan model pun. Dah la dia panggil aku ketot sebab aku lagi rendah dari dia. Haha. 

Dah la. Kalau nak buat love story kat sini, sampai esok pun tak habis. Aku sangat bahagia dengan dia okay ! ;) Saja nak bagi tau korang. Hahak. Keji kan.

Ok, nite nite.

2 comments:

annuar mohammad said...

syg duk mrepek pa ni,haha:pp

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

hahaha.. syg tgh puji b tuh.. :pp