Tuesday, August 16, 2011

photoshoot raya

Ini kisah pak pandir ye budak-budak .. 

Dan inilah pak pandirnya







Tadaa !




Dalam uncang tu ada ayam goreng eh ? Haa ... kantoi tak puasa :p 

Haha. Kalau dia pak pandir, mesti la aku mak andeh kan. Tak glamour lansung. Tak nak ah .. Nak panggil hubby ja lepas ni. Takda pak pandir pak pandir dah. 

Actually lepas hantar Mira + Syidi dengan hubby balik tadi, aku dah nak balik Unisel dah. Tapi mengantuk gila la plak. So aku tidur kejap. Bila aku bangun ja, terus aku mesej hubby nak balik Unisel dah. Tetiba bila aku dah half way, hubby mesej kata kelas dia cancel.

Then, terus kitorang keluar cari port nak photoshoot :p







Lokasi ni kat Taman Tasik Titiwangsa. Dekat sangat dengan kolej hubby. Then kitorang pergi shot shot (tembak tembak) kat masjid plak.




Ambil latar belakang toilet pompuan pun kira boleh lah ...