Friday, August 12, 2011

pelajar unisel ditangkap di bilik

Cuba tengok gambar dulu. Step by step eh. Gambar ni aku yang snap sendiri. Guna henset aku je pun. Takda nya aku nak angkat dslr sebijik tinggi-tinggi. Sebab pa aku boleh masuk tempat kejadian ?

Sebab tempat kejadian adalah rumah aku. Wuahaha (terbahagia plak)

Ok .. Ok .. Kita buat-buat muka serious balik 



Dua lelaki yang merupakan saksi, cuba memecah masuk bilik kejadian



Akhirnya pintu berjaya dipecahkan .. Tepuk tangan sikit :D



Kelihatan abang baju hitam tu tengah serious. Tengah marah kot :p



Oh yaa.. Ini bukan lah si pelaku tu. Dia ni roomate aku. Wuahaha.


Dalam rumah ni ada 3 bilik. 1 bilik, 2 orang. Kalau roomate aku tak bersalah, sapa yang salah ?

Aku ???

Jangan ah main tuduh. Dosa tau !! T.T

Pesalah dia adalah ..............






































Takda sapa yang salah. Actually dua orang brothers tu masuk rumah aku sebab nak perbaiki tombol pintu. Tombol pintu bilik aku tu rosak. Bulan-bulan posa ni la dia nak buat hal. Memang nak kena hempuk betul la tombol pintu tu. Kan dah habis dah pahala posa aku sebab duk maki-maki dia sampai sejam :p


Haha. Buat roomate aku, Ain ... Akak minta maaf eh sebab buat orang luar sana tu terpikir pelek-pelek la plak bila tengok gambar tu. Mesti ada yang tuduh kata Ain la pesalah tu kan. Bulan-bulan posa pun nak main tuduh-tuduh ea. Aku rampas makanan buka posa korang kang .. Haa, baru tau lapar :p



5 comments:

Chegu Zubir said...

hehehhe..ingtkan pe la tdi
jemput baca
MESTI BACA : Blogger terbaik buat semua ni...

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

haha. acah je tu :p

ok :)

kim heechul said...

akak ny....huhu....tp best gak cte akak....

kim heechul said...

akak ny....huhu..best gak cte akak

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

haha. TQ ain sbb follow :)