Saturday, August 6, 2011

grr ! dekat hubby banyak-banyak

Semalam aku nangis tau. Terharu ! Sebab hubby rajin sangat .. Dia rajin macam ni tak banyak kali pun. Dulu la pernah jadi sekali masa kitorang tengah couple sorok-sorok. Yang boleh couple sorok-sorok ni sebab HUBBY ah .. Hehe. Hari ni nak bom dia ja semua :p

Semalam dia rajin plak nak mekapkan aku. Pakwe korang ada pernah mekapkan korang ? Takda kan .. Tu la aku kata hubby aku ni baik. Special ! :) Dia siap calit gincu lagi kat aku. Sempat.




Warhh ! Masa nampak ni memula aku terkejut gila. Sebab internet aku semalam jadi cam 'bodo tak sekolah' je aku tengok, tetiba bila wifi macam pandai sikit, terus aku nampak gambar ni dulu kat side bar aku. Mula-mula, aku boleh gelak. Dalam otak tu dah fikir "buas gila ah budak ni ..............." Lepas tu tenung lama sikit kat gambar ni. Terus mesej hubby sambil nangis-nangis. 

Tapi masa tu gambar-gambar lain tak boleh tengok. Gambar baner ka, gambar kat post ka, semuanya tak keluar. Keluar gambar ni satu ja. Dah la post ni dah tak center dah. Semua jadi senget ke tepi. Masa tu, rasa nak jerit ja. Serious ... Tapi aku waras lagi eh. Sebab masa tu memang wifi macam 'bodo tak sekolah' pun. 

Lepas try-try banyak kali, refresh berjuta kali, restart lappy ni bermillion kali, last-last keluar jugak blog aku yang center macam dulu. Tu pun lepas puas mesej dengan hubby. Tapi mesej kali ni takda smiley. Tapi last-last, keluar jugak smiley aku. Siap boleh gelak kuat-kuat macam puaka lagi sebab nampak ni ..




Alahai budak ni :D Nak marah lama-lama pun tak boleh tau dengan dia ni. Ada ja benda yang dia buat, yang buat aku nak peluk dia sangat-sangat. Ayat cannot go lah. Hahaha. 

Semalam bila aku tanya dia buat apa, dia kata tengah merosakkan blog aku. Ok, dah terbukti dah kan. Lepas tu aku kata la share saham dia dalam blog ni ada 5% ja pun. Dia kata takpa, at least ada jugak. Tu yang dia buat ayat macam tu. Agak la :p

Lepas tu dia buat background ni jadi transparent la, dia tukar word entry post ni la. Habis semua dah jadi transfomers. 





7 comments:

nurul inani said...

hahah . jahat abg annuar :) muka kak fatin comel-comel , boleh lak dye buay macam tu .

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

haha.. dia gurau ja tu :)

abg anuat mmg cetu. tak matured g :pp

misznanarizal said...

bguih la...dia take part jgak..ni nak suruh post entry pon ssh gla..hahahha..

nurul inani said...

hehe . ye , tahu dah . haha . hubby akak tak matured lagikk ye ? maturedkan dye . :)

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

aina : hehe. sila paksa beliau ye :pp

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

nani : on da way la ni :p

cik nini said...

anuat buncit mmg tak matured:p