Saturday, August 27, 2011

kad raya

Kad raya yang dah berkurun siap. Ni baru ada mood nak publish kat sini. Sebab mood dah happy. Perang perasaan dah tamat. Hehe.

Ni hubby punya. Mula-mula tu dia buat untuk dia sorang ja. Huhu. Aku tak tau pun dia buat kad raya sebenarnya. Tapi adik dia, Habib yang bagi tau :p

Lepas tu aku terus suruh dia buatkan untuk aku. Tengah-tengah perang pun dia still buatkan untuk aku. Hehehe. Peluk dia ketat-ketat boleh ? :)




Selamat hari raya aidilfitri ok. Aku ingatkan raya tahun ni tak bermakna dah bagi aku sebab abah sakit. Dah sebulan abah sakit. Huhu. Tapi maybe sebab dapat semangat anak-anak sama, terus abah sembuh. Sebab start rabu lepas, semua anak dia pakat balik. Syukur sangat-sangat :)

****************************************

AkuKata : bila kita bersyukur atas sesuatu sebab, buat la sujud syukur. InsyaAllah, benda akan jadi bertambah baik :)

AkuKata : bila kita tak puas hati dekat seseorang tu, settle la cara profesional. Tak payah la pakai bomoh-bomoh ni. Kalau nak dengki sebab harta orang lain, kedudukan orang lain pun, jangan la tragik sangat. Usaha la sendiri. And sapa yang kaya tu, tak payah la bangga sangat. Sebab ramai yang DENGKI. And harta tu tak boleh BAWA MATI pun.


4 comments:

DS Mazdasa said...

ayah hang sakit apa weh??? dok ospital ka?

nurul inani said...

perang perasaan ? pasai apa ?

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

dayah : memula tu abah aku demam ja sbb kena jangkitan kutu hutan. seminggu abah aku kat KMC. pas demam lega, sambung plak ngan kna buatan org. pastu sakit mcm2 la. kesian aku tgk abah aku. tp start abg aku, aku ngan adik balik, abh aku dah sembuh :) alhamdulillah la

FATIN NADIAH dan ANNUAR said...

nani : biasa la. rumahtangga dlm penaik taraf kan. haha